Sapins.be

Sapins.be Feestartikelen Bloemisten
https://www.sapins.be/nl/
Tubekelaan 483 A bus 2, 1420 Eigenbrakel, Belgie
+32 2 385 10 02
+32 2 354 94 45
BE 0893.134.428

De online shop voor de mooiste kerstbomen

Sapins.be is een Belgische online webshop waar je de mooiste Nordmann kerstbomen kunt bestellen. Echte, maar ook namaak, en dat vanaf 1m50 tot 15 meter groot! Een mooie kerstboom, en uiteraard ook de handige houder voor kerstbomen, met of zonder kluit.

Kies de kerstversiering in een paar muisklikken vanuit je lekkere stoel

Vervolgens kun je alle kerstversiering uitkiezen voor de boom: kerstballen, kerstslingers, kerstverlichting voor binnen of buiten, maar ook nog meer! Een spuitbus met sneeuw, mooie kaarsen met een heerlijke geur van dennenbomen, echte mooie kerststerren, allerlei decoratie voor het hele huis en zelfs een mooie set decoratie voor de feesttafel! Alle versieringen bestaan in het rood, het wit, goudkleurig, zilverkleurig en in hout.

Je kerstboom en -versiering : veilig betalen en thuis laten leveren

Eens je je keuze hebt gemaakt wat boom betreft en versiering, kies je de leverdatum die je het beste uitkomt. Dat kan al de volgende dag zijn, en dat zelfs op 24 december. Levering is mogelijk overal in BelgiŽ maar ook in Frankrijk en Luxemburg. Nu nog betalen, en ook hier zijn er verschillende veilige betaalmogelijkheden: bancontact, visa of mastercard - en nu even wachten tot alles wordt geleverd!

Meer weten over het online kopen van een kerstboom en kerstversiering ?

Neem zelf dan een kijkje op de online webshop gespecialiseerd in kerstbomen en kerstversiering en beslis welke kleuren je huis dit jaar zullen opfleuren. Zeer gemakkelijk, veilig en snel!
Vind ons op sociale media

Facebook

Openingsuren

MAANDAG Open
DINSDAG Open
WOENSDAG Open
DONDERDAG Open
VRIJDAG Open
ZATERDAG Open
ZONDAG Open


Groenegids ¬ģ is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright ¬© wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap
!--Start of Tawk.to Script-->