illiCO verbouwingen

illiCO verbouwingen Elektriciens Loodgieter Dakwerkers Timmermannen Grondverzet
http://www.illico-verbouwingen.be/
Dragonderstraat 52, 1640 Sint Genesius Rode, Belgie
0800/25 056
02/367.10.60
02/367.10.69
BE0890.238.977

U denkt erover uw huis te renoveren of uit te breiden?

Uw woning verbouwen of renoveren is een belangrijke fase in uw leven. U heeft bepaalde verwachtingen, en wenst dan ook dat het resultaat die verwachtingen nakomt. Toch is een renovatieproject of een verbouwingen een complex gebeuren dat regelmatig niet loopt zoals men zou wensen. Het is dan ook belangrijk de juiste keuzes te maken.


Een bedrijf gespecialiseerd in renovatiewerken


Ons bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in renovatiewerken en verbouwingen. Wij helpen u van a tot z met uw renovatieproject: zo zorgen wij voor de prijsvragen, vergelijken vervolgens de offertes voor u, bekijken of u een architect nodig heeft en helpen u die uitzoeken, selecteren we de noodzakelijk bekwame vakmensen waarbij wij enkel beroep doen op betrouwbare bouwbedrijven met een kwaliteitslabel, stellen we het dossier op voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning indien dit nodig is, waarborgen wij uw voorschotten op een aparte rekening en betalen die pas wanneer de werken aanvangen, zoeken we voor u uit of u recht heeft op premies of andere financiŽle voordelen, coŲrdineren we de totale werf en volgen deze op tot aan de oplevering en zelfs daarna!


Welke renovatiewerken volgen wij voor u op?


U kunt beroep doen op een begeleiding van illiCO verbouwingen voor tal van renovatiewerken, groot en klein ! Dakwerken, isolatiewerken, de plaatsing van een nieuwe mazoutketel, maar ook totaalrenovatie van uw badkamer of keuken, het huis vergroten met een aanbouw, de zolder ombouwen, grondwerken, een veranda of garage plaatsen, de tuin of een terras aanleggen, de bestaande ramen en deuren veranderen, noem maar op!


De voordelen door samen te werken met illiCO verbouwingen


Dankzij onze reputatie en onze vele aanvragen kunnen wij u altijd de beste prijs garanderen met de beste service en kwaliteit! De bouwbedrijven werken graag met ons samen, omdat zij dan ook kunnen genieten van bepaalde garanties. Daardoor krijgen wij altijd een interessante prijsofferte voor uw renovatieproject. Zo bespaart u dus geld, maar ook veel tijd, gezien wij de planning opstellen en het contact houden met de verschillende aannemers. U heeft daardoor slechts ťťn aanspreekpartner, en wij zorgen ervoor dat iedereen zijn afspraken na komt en dat de werf binnen de afgesproken tijd klaar is.

Verbouwen was nog nooit zo simpel, verbouwen zonder kopzorgen.

Vind ons op sociale media

Facebook

Openingsuren

MAANDAG Open
DINSDAG Open
WOENSDAG Open
DONDERDAG Open
VRIJDAG Open
ZATERDAG Open
ZONDAG Open


Groenegids ¬ģ is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright ¬© wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap
!--Start of Tawk.to Script-->