EDMA industrie nv

EDMA industrie nv Carwashes Car Detailing & Tuning
http://www.edma-gora.be
Heilig Hartlaan 32, 3980 Tessenderlo, Belgie
013 66 31 34
013 66 89 60
0436 258 983

EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten. EDMA-GORA beschikt over een constant wisselende voorraad nieuwe en gebruikte aanhangwagens, marktwagens, frituurwagens en snackwagens in diverse prijsklassen. Maar men kan er ook terecht voor het huren, van een aanhangwagen, marktwagen - frituurwagen - of hot-dogwagen.
Voor advies, reparaties en onderhoud van alle aanhangwagens en marktwagens van alle merken staat een team van medewerkers van maandag tot en met zaterdag voor u klaar, donderdag en zondag zijn wij wel gesloten.

Ook een carrosserie afdeling met spuitcabine van 18m behoort tot het bedrijf.

Alle reparaties worden uitgevoerd met garantie. Tevens regelt men voor u de schade-afwerking met uw verzekeringsmaatschappij.

Al 10 jaar kunnen wij ook uw aanhangwagen, auto, reklamepaneel en andere voorwerpen voorzien van belettering, striping, zonnebanden .... enz. 

Bij EDMACAR kan men nu ook terecht voor Plasti Dip.  
Wij bieden niet enkel de producten aan, maar wij dippen zelf ook wagens !!!
Plasti Dip
is een synthetisch vloeibaar rubber, men kan het sprayen, smeren, of dompelen.  Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar!  Het is zelfs mogelijk om je hele wagen in het mat te zetten!  Of enkel je motorkap?   Geen zin meer om tijdens de wintermaanden je velgen te wisselen?  Behandel ze dan met Plasti dip, deze rubberen coating beschermd ze! En na de winter kan u deze Plasti dip gemakkelijk verwijderen of de matte look bewaren voor de rest van het jaar.

Ook beschikken wij over 3 Self-CarWash boxen welke 7 dagen toegankelijk zijn.
Vind ons op sociale media

Facebook
Google Plus

Openingsuren

MAANDAG Openvan 9 u tot 18 u
DINSDAG Openvan 9 u tot 18 u
WOENSDAG Openvan 9 u tot 18 u
DONDERDAG Opengesloten
VRIJDAG Openvan 9 u tot 18 u
ZATERDAG Openvan 10 u tot 16 u
ZONDAG Opengesloten


Groenegids ® is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright © wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap
!--Start of Tawk.to Script-->